Denne tantra workshop giver en fantastisk mulighed for at få et førstehåndsindtryk af oplevelsen af glæde og begejstring på tantraens vej, som undervises i Nathas tantra intensiv kursus.

Tantra intensiv kursus giver de studerende alle de værktøjer og den viden, de behøver for at leve livet fuldt ud hvert eneste sekund, vende selve livet til en glædesfyldt rejse for selvudvikling og selvrealisering.

Denne workshop byder på et spændende udpluk af vidunderne på denne rejse.
På denne gratis introduktions workshop, kommer deltagerne til lære sig selv bedre at kende nedefra og op, opad stigen af de syv chakraer - syv fundamentale niveauer af energi og bevidsthed i det tantriske system. Tantra handler alt i alt ...om erfaring, så for hvert chakra vil deltagerne praktisere specielle tantriske metoder til vækkelse af det specifikke chakra og får derved førstehåndsindtryk af dets skjulte realitet.

Dette arrangement giver også mulighed for at møde de lærere, der afholder tantrakurset, høre om deres egne erfaringer med tantra og til at stille spørgsmål.

Alle er velkomne til denne workshop, og det er ikke nødvendigt med forudgående kendskab.
Deltagerne kan komme som enkeltpersoner eller par.
Efter workshoppen er det muligt at tilmelde sig Tantra Intensiv Kursus og drage fordel af et særligt tilbud – 20 % rabat for de måneder som man ønsker at betale forud.

Praktisk info:
• Adresse: Natha Yogacenter, Nordre Fasanvej 230A, 2200 København N.

Sprog: dansk

Gratis for alle

Lærer: Ulrik Lyshøj & Zina Zeiton

Tilmelding: send en mail til natha@natha.dk.