Vi bruger cookies på vores side! Klik på knappen "Jeg accepterer" for at acceptere eller klik på "Vis mig mere" for at se vores GDPR privatlivs politik

Aarhus Tantric Deep Dating - I morgen lørdag d. 13. maj

banner facebook and newsletter march 2017

Love allows us to transform as if by magic, in a pleasant and easy way - Gregorian Bivolaru

Lørdag d. 13. maj kl. 18.00-21.00 i Aarhus

Tantric deep dating banner

Kære ven af Natha Yogacenter Aarhus, 
Vi er glade for at kunne invitere dig med til den første 'Tantric Deep Dating' i Natha Yogacenter Aarhus nu på lørdag d. 13. maj kl. 18.00-21.00, guidet af tantralærere Minodora Blomgren og Arthur Lederer.En date med din egen inderste kerne reflekteret i dybe hjertemøder med ligesindede mennesker.
Læs mere her.
 

 


Hvad sker der på Tantric Deep Dating?

I disse workshops fokuserer vi på:

  • Øvelser der vækker vores energi, leg og sensualitet
  • Øvelser der udvikler intimitet, nærvær og hjerteforbindelse
  • Udforske tiltrækningens kraft og dyb maskulin/feminin forbindelse
  • Metoder til at integrere læring, healing og vækst i det første møde og længere forhold
  • Nøgler til at skabe ægte tillid i kærlighedsrelationer og venskab
  • Alternativer til afvisninger og fleksible måder at sætte grænser på
  • Praksis til at komme tættere på, uanset hvor tætte I allerede er
  • Hvordan man laver dating til en ligeså spirituel praksis som yoga eller meditation


Hvor dybt går vi?

Tantric Deep Dating er en smuk 3-timers fordybelse i et trygt miljø hvor vi udforsker hjertets mysterier og den ophøjede tantriske sensualitet. Det handler lige så meget om at lære dig selv at kende som at lære andre at kende. Derfor søger øvelserne både at gå dybt ind i dig selv og opleve dyb forbindelse med andre mennesker. Vi beholder tøjet på under hele workshoppen - det handler mere om at være nøgen uden at tage tøjet af altså at åbne dit hjerte. Dine indre oplevelser med din energi og dine følelser kan gå meget dybt og både være meget healende og vække indre tilstande af kærlighed, romantik, intimitet, nydelse, beundring, anerkendelse, medfølelse og taknemmelighed. Læs mere.


Skal man komme som par? Eller alene?

øvelserne og hele workshoppen bliver guidet så du kommer til at møde de andre mennesker der er med. Vi vil søge at have et lige antal mænd og kvinder fordi mange af øvelserne bliver lavet to og to. Du kan komme alene, med venner eller som et par - det bliver rigtig godt så længe I er åbne for at deltage i øvelserne med de andre. Alle øvelser er en invitation og der er selvfølgelig ingen der er tvunget til at gøre noget de ikke har lyst til. Alle sætter deres egne indre og ydre grænser. Vi har også særlige workshops for par hvor det bliver endnu mere intimt.


Hvorfor ikke bare tage på almindelig date?

Tantric Deep Dating skaber et sikkert og trygt rum guidet af nærværende undervisere med stor erfaring i menneskelige relationer, kærlighed, intimitet og sensuelle oplevelser. Dette kan nogle gange være svært at skabe på egen hånd hvis man tager i byen med vennerne eller er påførste date eller bare derhjemme med sin kæreste. Det er derfor en rigtig god forberedelse at overveje din motivation for at være med. Hvis du leder efter en uforpligtende seksuel oplevelse eller en hyggelig hjemmeaften med kæresten, så vil Tantric Deep Dating nok ikke opfylde dine ønsker. På den anden side kan Tantric Deep Dating være en rigtig god ide, hvis du gerne vil møde nye venner med dyb forbindelse hjerte til hjerte, baseret på følelsesmæssig åbenhed og nærvær. Eller hvis jeres parforhold har brug for en ny impuls til at springe ud i det ukendte, hvor I kan give slip på gamle mønstre og udforske sensuel vækkelse og kærlighed. Læs mere.


Praktisk info:

- Vi har begrænsede antal pladser, max 50, som skal være et lige antal mænd og kvinder. Hvis I tilmelder Jer en mand og kvinde sammen, kan I betale med det samme. Tilmelder du dig som enkelt person, kan vi først bekræfte din plads når en person af modsatte køn ogsåtilmelder sig alene, og du kan herefter betale. Dvs. tilmelder du dig alene, skal du blot trykke tilmeld uden at betale før vi har bekræftet.

- Sprog: Engelsk


Priser:

- PREPAY:
175 kr (125 kr for elever på Natha Yogacenter) pr. person.
Tag en ven, date eller partner med: 300 kr for begge.

- BETAL I DØREN: 
225 kr pr. person (ved betaling i døren kan vi dog ikke garantere dig en plads).


Priserne er inkl. alkoholfrie drikkevarer, te og frugt.

TILMELDING:
Tilmelder I Jer som par kan I betale med det samme. Kommer du alene, kan vi først bekræfte din plads i workshoppen, når en person af modsatte køn tilmelder sig. 

 

Tilmeld dig i dag!

 

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen,
Minodora  

 

NEW NATHA LOGO CONTINUOUS

Se flere af vores kommende events of retreats på www.nathayogacenter.dk

Adresse: Vester Alle 8 (Folkeoplysningens hus), 2., lok 209, 8000 Aarhus 

For spørgsmål om tilmelding, private sessioner og andre spørgsmål 
skriv en e-mail til natha@natha.dk